P92 föll mot MABI

Det ville sig inte mot Malmö Anadolu BI för IFK Malmös P92 i P13 Malmö grupp B. Då inte inställningen var den bästa fick laget ännu en gång finna sig i en förlust. Matchen slutade 3-1 till ett MABI som kom till spel med tre flickor.

Andres Delgadillo, tränare för IFK Malmös P92:

Vi kan inte gå ut och tro att vi ska vinna bara för att de råkar ha tre av det motsatta könet med i laget. Den ena flickan spelade dessutom på topp och gjorde två av deras tre mål. Det gjorde inte precis saken bättre.

Oavsett vad det är för spelare som vi möter måste vi vara fullt fokuserade på uppgiften. Annars blir det på detta viset. En mycket onödig förlust, som vi aldrig råkat ut för om vi bara varit tillräckligt taggade.

IFK Malmö – Malmö Anadolu BI 2 1-3 (0-2)

Arena: Malmö Stadion, plan 7
Mål: Omar Khaled (IFK)
Varningar:

IFK MALMÖ (4-4-2)

Elmar Turial

Hussein Abdul-Rahim
Amine Petsompan
Anibal Piñeru
Dennis Zivkovic

Peter Windahl
Mikaili Nboneku
Orlando Martinez Delgadillo
Daniel Fagnani

Omar Khaled
Jesper Olofsson

Avbytare

Ahmed Baker
Aliku Abdulreba
Galal Rasho
Hosain Al-Kadeni
Stefan Margitanovic