Inför IFK Malmö – BK Vången

IFK Malmö leder division 4 Södra efter åtta omgångar, tätt följt av Hardeberga BK på samma poäng, men med sämre målskillnad. På lördagen blir det dock till att bekänna färg igen, då femteplacerade BK Vången kommer på besök till Malmö Stadion plan 2.

Truppen: Annica Påhlsson – Bodil Rochmann, Camilla Bergström, Frida Ivehed, Jessica Laneborg, Malin Engelbrecht, Susanne Carlsson, Carolina Videla, Emelie Jansson, Malin Kjell, Paulina Nyhlén, Pia Lindström, Jenny Malmström, Malin Holk, Theresé Lövqvist, Urszula Striner.

Aktuellt: Anna Hansson och Emma Skatka har fortfarande känningar av sina skador. Karin Ceasar harde smärtor i sitt ena knä i torsdags, men på fredagen var hon okej, men man väljer ändå att vila henne till måndag för att kunna ge knäet lite extra vila.

Christian Påhlsson, tränare: Det kommer säkert att bli en riktigt jämn och spännande match imorgon, när en av seriefavoriterna, BK Vången, kommer på besök. De kommer precis som vi med två raka segrar i bagaget.