Fantastisk vändning av P89

IFK Malmös P89 var på väg mot årets första förlust i Skåneserien grupp B2. Men med en kvart kvar påbörjades upphämtningen mot Ystads IF. Trots tio man på planen vände laget sedan från 2-4 till 5-4 på tio minuter.

Dusko Radinovic & Gustavo Olivera, tränare för IFK Malmös P89:

Ystads IF var en riktigt bra motståndare och vi fick kämpa hårt i 90 minuter. Trodde faktiskt att vi skulle förlora då de tog ledningen med 4-2, men ändringarna vi då gjorde, skulle visa sig bli lyckosamma.

Trots att vi låg under större delen av matchen tycker vi att vi var väl värda den här segern. Killarna visade en härlig vilja att aldrig ge upp och det gav utdelning till sist. Extra starkt att vända då vi dessutom hade en man utvisad.

IFK Malmö – Ystads IF 1 5-4 (1-2)

Arena: Malmö Stadion, plan 7
Domare: Tariq Taeb, Arlöv
Mål: 1-1 (15) Hamza Khodr, 2-2 (50) Dzevad Nezirevic, 3-4 (75) Alaa Baker, 4-4 (80) Dzevad Nezirevic, 5-4 (85) Alaa Baker
Varningar: Håkan Ahlström 2, Amir Behara (IFK)
Utvisningar: Håkan Ahlström (IFK)

IFK MALMÖ (4-4-2)

Mirza Nezirevic

Patrik Larsson
Guner Alievski
Amir Behara
Sebastian Ottosson

Mustafa Arezoo
Ahmedin Sudic
Håkan Ahlström
Hamza Khodr

Alaa Baker
Dzevad Nezirevic

Avbytare

Arbon Kryeziu
Gabriel Olivera
Mohammed Kahidani (målvakt)