Poäng i sista stund för J-laget

IFK Malmö såg ut att ha förlorat söndagens match mot Ängelholms FF i Juniorallsvenskan Södra Götaland. Men på matchens sista spark lyckades doldisen Henry Safi kvittera till 2-2 och bli poängräddare.

Chris Krsmanovic, tränare för IFK Malmös J-lag:

Vi ska vara glada över den här poängen. Det var nämligen ett riktigt fysiskt starkt Ängelholm som stod på andra sidan planen. Vi hade det väldigt tufft och förlorade de flesta närkamperna.

Dessutom håller vi alldeles för ojämn standard. Visst vi saknade en del spelare, men det gör vi alltid. Stundtals ser det riktigt bra ut, men minst lika ofta faller vi ner i djupa dalar. Ska vi vinna måste vi höja vår lägstanivå.

Jag är dock speciellt glad för Henry Safis skull. Det var extra kul att han fick näta, då han inte alls spelat så mycket i år. Trots motgångarna har han hela tiden fortsatt kämpa och stått i. Perfekt att han dessutom fick bli lite av en matchhjälte.

Sedan är det två till som var värda beröm. Balansspelaren på mittfältet, Ahmed Tamim, serverade delikata passningar till sina medspelare och Edgardo Menjivar stod för en otrolig arbetsinsats.

IFK Malmö – Ängelholms FF 2-2 (0-0)

Arena: Malmö Stadion, plan 2
Mål: 1-1 (62) Jeton Krasniqi, 2-2 (90) Henry Safi
Varningar: Edgardo Menjivar (IFK)

IFK MALMÖ (4-5-1)

Nezir Mehmeti

Haris Xhemajli
Cliff Berger
Carl Holm
Lennie Sjöström

Jeton Krasniqi
Juan-José Cruz Jarlhov
Ahmed Tamim
Edgardo Menjivar
Armend Kryeziu

Ymridin Gashi

Avbytare

Blerim Mullici
Hajriz Maloki
Henry Safi
Migjen Shaqiri