J-laget utan chans mot HIF

IFK Malmö kämpade väl i 90 minuter. Men Helsingborgs IF var alldeles för bra för att det skulle kunna bli några poäng. Tabellettan i Juniorallsvenskan Södra Götaland hade heller inga större besvär med att besegra gulingarna med 7-1.

Chris Krsmanovic, tränare för IFK Malmös J-lag:

Vi mötte ett mycket bra lag, som hade varit oerhört tufft att vinna mot, även om vi kommit med våra allra bästa juniorer. Det höll i 35 minuter innan de gjorde 2-1. När sedan 3-1 kom, minuterna senare, var matchen körd för vår del.

Vid ställningen 1-1 hade vi två offsidemål inne. Det ena skulle åtminstone ha varit mål. Hade vi fått det hade kanske inte siffrorna runnit iväg så mycket. Men det är inte så mycket att spekulera om. Helsingborg är seriens bästa lag.

I den andra halvleken tappade vi hela vårt spel, dock utan att ge upp. Laget försökte verkligen fullfölja matchen och på det sättet räddade vi det hela från att bli ett ännu större nederlag.

Helsingborgs IF – IFK Malmö 7-1 (3-1)

Arena: Olympiafältet
Mål: 1-1 (27) Jeton Krasniqi
Varningar: Carl Holm (IFK)

IFK MALMÖ (4-4-2)

Nezir Mehmeti

Darjan Maletic
Carl Holm
Cliff Berger
Hajriz Maloki

Jeton Krasniqi
Edgardo Menjivar
Juan-José Cruz Jarlhov
Armend Kryeziu

Blerim Mullici
Ymridin Gashi

Avbytare

Henry Safi