IFK Malmö möter Sjöbo

Efter exakt tre veckors matchuppehåll är det dags igen för IFK Malmö. På söndagen bortamöter man division 4-laget Sjöbo IF i en träningsmatch på Sjöbo IP. Matchstart klockan 13:00.

Startelvan (4-5-1): Mattias Filipanics – Dan Ingvarsson, Jonas Danielsson, Martin Alm, Christian Andersson – Anders Jemail, Pontus Andersson, Jörgen Svensson, Marcus Nilsson, Martin Abrahamsson – Niclas Öberg. Avbytare: Johan Åkesson, Marcus Svensson.

Aktuellt: Tom Henriksen är fortfarande inte i träning på grund av sjukdom. Dessutom har Fredrik Jönsson fått en sträckning i baksidan av låret. U-laget är som bekant och spelar Gothia Cup och Ali Jasim är iväg på ett landslagsläger.

Magnus Eriksson har nu hållit igång tre veckor och det ser bra ut. Enligt läkarna ska han kunna gå för fullt under hösten, men för att inte riskera överansträngning, rehabiliteringstränar han nästa vecka. Han spelar inte heller mot Sjöbo.

Anders Grimberg, tränare i IFK Malmö: Vi ser denna match som ett sätt att komma igång igen efter uppehållet. Då passar division 4-motstånd bra, eftersom vi får känna mycket på bollen.

I samband med matchen på söndagen i Sjöbo har vi också ett samkvämsläger i Gyddarp, dit vi åkte efter lördagens träningspass. Det har vi för att gadda ihop och ha lite kul tillsammans inför seriestarten.