Träningskollen måndag

Ifkmalmo.com presenterar stolt träningskollen. Möjligheten för alla läsare att hemifrån följa vad som händer på träningarna. Ambitionen är att rapportera från de flesta passen.

Träning: Fotboll.

Tid och plats: 17:15-18:45 på Malmö Stadion plan 7 (gräs).

Vädret: Sol och 22° C.

Skador/sjukdomar: Skyttekungen Magnus Eriksson tränar igen med laget efter att ha varit iväg på en rehabiliteringsvecka. Han ska nu kunna gå för fullt igen utan att samtidigt riskera något.

Även Fredrik Jönsson som haft problem med baksidan av låret är i träning. Anfallaren Tom Henriksen är därmed den ende IFK-spelaren som inte är kry. Hur länge till han kommer att vara sjukskriven är ännu oklart.

Ali Jasim och Abdul Semwanga-Nyende hade match med U-laget mot Silkeborg och saknades. I gengäld fick man en del U-spelare i och med att de resterande trupperna slogs ihop och tränade tillsammans.

Anders Grimberg, tränare: Uppvärmning blev det i form av jogging och passningskvadrater. Därefter blev det försvars- och omställningsspel, innan vi avslutade med tvåmål, nio mot nio, utan avbrott, på halva planen i tjugo minuter.