Oavgjort för P90 i Öresunds Bro Cup

IFK Malmös P90 fick nöja sig med 1-1 när man på tisdagen spelade sin första match i Öresunds Bro Cup. Veberöds AIF blev som väntat en tuff motståndare och det dröjde till matchens sista sekunder innan Senad Habibovic kunde forcera in kvitteringen.

Josip Lukic & Lars Lundberg, ledare för IFK Malmös P90:

Vi spelade väl rätt okej i första halvlek, men som vanligt missade vi alldeles för många målchanser. Dock måste det poängteras att Veberöd hade en mycket duktig målvakt mellan stolparna.

Andra halvlek spelade vi sämre och lät Veberöd lyfta upp laget. Stundtals hade de betydligt bättre spel än oss och tog ganska snöpligt ledningen med 1-0 på en tilltrasslad situation efter hörna.

Men en stor framgång för killarna var att de aldrig gav och därför lyckades vi också kvittera i matchens sista skälvande sekunder genom Senad Habibovic. Poängen var mycket viktig med tanke på fortsättningen.

Backlinjen ska ha stort beröm för ett stabilt spel matchen igenom. Synd bara att vi inte kunde få hålla nollan. Men att vi inte vann får vi skylla oss själva då vi var på tok för uddlösa i våra avslut.

Gruppspel

Grupp B

IFK Malmö – Veberöds AIF 1-1 (0-0)

Arena: Bunkeflo IP, plan 2
Mål: 1-1 (50) Senad Habibovic
Varningar: Valon Makolli (IFK)

IFK MALMÖ (4-4-2)

Mohammed Khaled

Mirko Lukic
Valon Makolli
Mustafa Karim
Mohammed El Jaouni (dä)

Alden Smajlovic
Tobias Rosenlind
Samir Piragic
Kristoffer Bertolino

Senad Habibovic
Demokrat Maxhuni

Avbytare

Ahmed Nemer
Amar Bacevac
Mustak Awad
Omar Aouida
Chaib Yanar (målvakt)

FOTNOT. Matchen spelades 2 x 25 minuter.