Eriksson tillbaka i IFK Malmö

Den omtalade "frälsaren" är redo för comeback. När IFK Malmö på söndagen möter serieledande Mjällby AIF är skyttekungen Magnus Eriksson äntligen tillbaka i truppen efter en vår fylld av skador.

Truppen: Abdul Semwanga-Nyende, Mattias Filipanics – Jonas Danielsson, Martin Alm, Dan Ingvarsson, Jörgen Svensson, Magnus Eriksson, Martin Abrahamsson, Zoran Jovanovic, Anders Jemail, Johan Åkesson, Ali Jasim, Christian Andersson, Marcus Nilsson, Pontus Andersson, Niclas Öberg.

Aktuellt: Mittbacken Fredrik Jönsson är otursförföljd. Först var det problem med baksidan av låret och nu är det blindtarmen som har spökat. En blindtarm som brast och fick opereras bort häromdagen. Han kan därmed inte spela mot Mjällby.

Tom Henriksen saknas också, men för övrigt är samtliga spelare tillgängliga. Så även Magnus Eriksson som inte har känt av några men efter inhoppet i onsdagens träningsmatch mot Silkeborg IF.

Anders Grimberg, tränare i IFK Malmö: Det ska bli roligt att komma igång igen, även om tabelläget inte precis är någon kul läsning. Nu gäller det att vi sätter gasen i botten från start och reder ut det här.

Vi ska ta så mycket poäng som möjligt för att inte bli indraget i något skit. Det ska inte hänga på de sista omgångarna utan ska bli klart så fort som möjligt. Anmärkningsvärt är förresten att vi fortfarande inte har spelat oavgjort i årets serie.