Förlust för J-laget mot Karlskrona

IFK Malmö faller allt längre ner i Juniorallsvenskan Södra Götalands tabell. När samtliga lag spelat tio matcher ligger laget trea från slutet. Detta efter två raka förluster, 1-7 mot Helsingborg före uppehållet och 1-3 på söndagen mot Karlskrona.

Chris Krsmanovic, tränare för IFK Malmös J-lag:

Det är svårt att få till något när vi nästan aldrig har samma spelare tillgängliga. Men de som var med gjorde så gott de kunde, även om det inte precis var någon höjdare, varken resultat- eller spelmässigt.

Vi inledde dock båda halvlekarna strålande och det var synd att vi inte kunde få bättre utdelning. Därefter tappade vi och att de vann var inget att säga någonting om. För dagen var det helt enkelt bättre.

Trots underläge med 1-3 fortsatte killarna att ligga på och skapa chanser. De gav aldrig upp och deras inställning måste jag därför vara mycket nöjd med. En stor eloge till samtliga, men extra plus till Armend Kryeziu, som gjorde sin bästa match i år.

Karlskrona AIF – IFK Malmö 3-1 (1-1)

Arena: Västra Mark
Domare: Eddy Olsson, Ronneby, Henrik Svensson, Karlskrona, Simon Petersson, Karlskrona
Mål: 0-1 (7) Blerim Mullici
Varningar: Blerim Mullici, Jeton Krasniqi, Migjen Shaqiri (IFK)

IFK MALMÖ (4-3-3)

Adnan Zukancic

Robert Salih
Juan-José Cruz Jarlhovä
Haris Xhemajli
Lennie Sjöström

Edgardo Menjivar
Tobias Kristensson
Migjen Shaqiri

Jeton Krasniqi
Blerim Mullici
Armend Kryeziu

Avbytare

Ahmed Tamim
Carl Holm
Nezir Mehmeti