Träningskollen måndag

Ifkmalmo.com presenterar stolt träningskollen. Möjligheten för alla läsare att hemifrån följa vad som händer på träningarna. Ambitionen är att rapportera från de flesta passen.

Träning: Fotboll.

Tid och plats: 17:15-18:15 på Malmö Stadion plan 2 (gräs).

Vädret: Regn och 21° C.

Skador/sjukdomar: Mittbacken Fredrik Jönsson kan inte spela mer i år. Stygnen efter den bortopererade blindtarmen kommer nämligen att ta lång tid att läka. Det blir att ta sats mot nästa säsong för Jönsson (se separat artikel).

Martin Alm har återigen problem med överansträngda hälsenor och tar det lite lugnare med träningen den här veckan. Liksom för Tom Henriksen som ännu är sjukskriven, blev det ingen träning alls på måndagen.

Anders Grimberg, tränare: Det blev ett mentalt snack till att börja med där vi diskuterade igenom gårdagens match. Sedan blev det bara jogging ett varv runt Pildammarna, innan vi körde spel sju mot sju på halva planen.