Många borta i Höllviken

Fem av sex matcher slutade med kryss i Södertvåans tolfte omgång. Så även Höllvikens GIF:s match mot IFK Hässleholm som blev 2-2. En tillställning som Höllviken skulle ha vunnit. På lördagen får man ta nya tag i derbyt mot IFK Malmö hemma på Höllvikens IP.

Startelvan (4-4-2): Jonnie Fedel – Magnus Bergström, Max Fuxberg, John Bergqvist, Niclas Lindgren – Otto Persson, Ola Brodén, Meysam Javan, Anosh Seyedi – Freddy Borg, Martin Prahl. Avbytare: Jimmy Widerberg, Jonas Pantelidis, Mokhlos Almaliki, Rashid Resk, Marcus Eskilsson (målvakt).

Aktuellt: Fyra ordinarie spelare är borta. Martin Nordbladh, lagkaptenen, är avstängd efter att ha fått sin tredje varning senast. Vidare är Dan Mårtensson och Enis Turkovic bortresta, medan Johan Isgren är ryggskadad.

På fredagen gjorde Höllviken klart med anfallaren Kaj Andersson från Lunds SK. Andersson, som under våren gjorde succé i MABI, lämnade klubben på grund av vantrivsel för några veckor sedan. Även IFK Malmö, Lunds BK och Karlskrona AIF sägs ha varit intresserade.

Caspar Pauckstadt, tränare i Höllvikens GIF: Jag tror på en jämn match, där vi jämfört med senaste matchen mot IFK Malmö, får tillbaka Freddy Borg, som då var avstängd. Han är fantastiskt bra och jag tror det blir en duell mellan honom och Öberg.

Vi skulle ha vunnit mot Hässleholm, även om det var nära att bli noll poäng. Det var vi som hade det bästa spelet och de bästa målchanserna. Men vi får väl se till och vinna mot IFK Malmö för att revanschera oss.

Det är lite synd att vi har så många bra spelare borta. Annars är det väl inget direkt som jag går och oroar mig för. Det ska bli roligt att möta "di gule" igen och förhoppningsvis kommer det att gå lika bra som sist.