Omkastningar i IFK Malmö

Tre försvarsspelare borta. Räkna därför med att det blir en del förändringar när IFK Malmö på lördagen bortamöter Höllvikens GIF i Södertvåan. För att förbrylla motståndarna vill dock IFK-tränaren Anders Grimberg inte avslöja vad det blir för några.

Truppen: Abdul Semwanga-Nyende, Mattias Filipanics – Martin Alm, Dan Ingvarsson, Jörgen Svensson, Magnus Eriksson, Martin Abrahamsson, Zoran Jovanovic, Johan Åkesson, Ali Jasim, Christian Andersson, Marcus Nilsson, Pontus Andersson, Niclas Öberg, Haris Xhemajli, Valon Muslijaj.

Aktuellt: Även i IFK Malmö är lagkaptenen avstängd då Jonas Danielsson fick syna sitt tredje gula kort mot Mjällby. Det har gett huvudbry för tränare Grimberg som därmed bara har en ordinarie mittback (Martin Alm) att arbeta med.

Efter att blindtarmen brustit hos Fredrik Jönsson är nämligen han borta för resten av säsongen. Då Anders Jemail dessutom blev sjuk på fredagen gjorde inte det saken precis lättare. Heller inget nytt angående Tom Henriksen som är sjukskriven.

Anders Grimberg, tränare i IFK Malmö: Vi är oerhört revanschsugna med tanke på så mycket vi missade senast vi mötte Höllviken. Det kommer att bli en tuff fight, men vi ska bane mig se till och vinna.

För att klara av det måste vi kunna mobilisera samma glöd som mot Mjällby. Samtliga spelare ska vara inställda på att jobba hårt, annars går det inte. Gör vi det bör vi ha mycket goda chanser att lyckas.

Då några spelare är borta tvingas vi mixtra om lite i laget. Jag kan omöjligt veta hur det kommer att gå förrän i efterhand, men jag tror nog att det ska gå bra. Det är trots allt inte så många ändringar.