IFK Malmö till kvartsfinal i junior-DM

Det blev en riktig rysare när IFK Malmö tog sig till kvartsfinal i junior-DM. Först med tre minuter kvar av matchen kunde Jeton Krasniqi peta in 1-0 mot Kristianstads FF som också blev slutresultatet.

Chris Krsmanovic, tränare för IFK Malmös J-lag:

Det var en mycket väl genomförd match, där vi skapade en hel del bra lägen. Lite olyckligt fick de en straff med tre minuter kvar av första halvlek. En straff som vår målvakt Abdul Semwanga-Nyende räddade snyggt.

Andra halvlek var bra utan att vi kunde få till något mål. Det var tur att vi hade tålamod för att med blott tre minuter kvar av matchen slet Migjen Shaqiri åt sig bollen. Efter en tilltrasslad situation framför mål kunde sedan Jeton Krasniqi enkelt peta in den.

Jag tycker att det var en riktigt härlig laginsats. Vi flyttade upp Tobias Kristensson på mittfältet i andra, vilket gav en helt annan tyngd och skulle visa sig vara matchavgörande. Extra plus även till Darjan Maletic och Hajriz Maloki.

IFK Malmö – Kristianstads FF 1-0 (0-0)

Arena: Malmö Stadion, plan 2
Domare: Anders Meier, Malmö, Faruk Halilovic, Malmö, Philip Sjölund, Malmö
Mål: 1-0 (87) Jeton Krasniqi
Varningar: Migjen Shaqiri (IFK)

IFK MALMÖ (4-3-3)

Abdul Semwanga-Nyende

Darjan Maletic
Hajriz Maloki
Tobias Kristensson
Lirim Sali

Migjen Shaqiri
Haris Xhemajli
Edgardo Menjivar

Blerim Mullici
Nana Piesie
Paul Havn

Avbytare

Ahmed Abed el Karim
Ahmed Tamim
Jeton Krasniqi
Nezir Mehmeti (målvakt)