Inför IFK Malmö – Onslunda IF

På lördagen spelar IFK Malmö sin första match i division 4 Södra efter uppehållet. Det är Onslunda IF, ett lag som man i våras besegrade med 2-1, som står för motståndet på Malmö Stadion plan 2. Matchstart klockan 14:00.

Truppen: Annica Påhlsson, Malin Strömstedt – Camilla Bergström, Jessica Laneborg, Karin Ceasar, Susanne Carlsson, Urszula Striner, Anna Hansson, Carolina Videla, Emelie Jansson, Hanna Nilsson, Johanna Gustavsson, Sarah Frostander, Inger Larsson, Malin Holk, Theresé Lövqvist.

Aktuellt: Paulina Nyhlén skadade sig i måndags, men det är nog inte värre än att hon kan vara i träning redan på onsdag igen. Hon missar hursomhelst helgens match mot Onslunda IF.

Desto roligare är att Martina Sällergård, efter nästan två års skadefrånvaro, är igång igen, sedan ett par veckor tillbaka. På måndag kommer hon att göra ett par tester, för att se så att kroppen klarar en hundraprocentig satsning igen.

Christian Påhlsson, tränare: Onslunda tillhör seriens absolut bästa lag, så det kommer säkerligen att bli en oerhört jämn och tät match. En match som vi har sett framemot, och vi är väldigt sugna på att komma igång igen efter sommarens uppehåll.