Inför FC Malmö 1 – P91

IFK Malmös P91 spelar på söndagen sin första seriematch i höstens upplaga av P13 Malmö grupp A. Det är FC Malmö 1, vårseriens vinnare, som står för motståndet klockan 11:00 på Kroksbäcks IP.

Truppen: Daniel Sjölin, Fadi El-Kayed – Yehia Abed El Rehman, Manar Ali, Marwan El Jaouni, Galal Rasho, Davor Hrvasevic, Dino Duli, Gazmend Gashi, Tobias Rosenlind, Walid Shams, Jalal Masri, Walle Ben-Amara, Fatmir Ibrahimi, Ibrahim Abutaq, Hamodi Hotait.

Aktuellt: Tre nya spelare kommer att göra sin debut för IFK Malmös P91 mot FC Malmö. Målvakterna Fadi El-Kayed och Daniel Sjölin, samt backen Davor Hrvasevic är nu redo för att dra på sig den gula tröjan.

Lars Lundberg, tränare i IFK Malmö: Det blir en repris på seriefinalen från i våras, då blev det en bra och välspelad match från bägge lagen där FC Malmö till slut stod som segrare med 4-2.

Jag hoppas förstås på bra spel och att killarna kan prestera likadan fotboll som när vi mötte dem i våras, samt förhoppningsvis då på ett bättre resultat, men det kommer bli tufft för vi vet att FC Malmö är ett mycket bra lag.

Vi har ett par spelare som gör sin första match i IFK-tröjan och önskar dem lycka till. Förresten ska hela laget ha det och det gäller att vi går in till matchen och ger järnet i 60 minuter. Givetvis ska vi också ha kul på plan och jobba som ett lag.