Målrikt när P90-2 vann

IFK Malmös P90-2 tog revansch direkt efter förlusten i höstpremiären mot Höllvikens GIF. "Di gule" vann en svängig match i P14 Sydvästra grupp B mot IF Lödde med 7-5, efter att både ha legat under med 2-4 och haft ledningen med 2-0.

Josip Lukic, tränare för IFK Malmös P90:

Man kan lugnt konstatera att det var en konstig match. Mycket mål och svängigt fram och tillbaka. Men som tur var det vi som till slut kunde dra det längsta strået, vilket jag tycker var fullt rättvist, då vi var det betydligt bättre laget.

Hade det inte varit för domaren hade Lödde definitivt inte gjort så många mål. Han tillät alldeles för mycket. Lödde var liksom i vårens match väldigt fula, men klarade sig undan att få något gult kort. Däremot fick vi två stycken.

Spelarna rullade runt bollen fint, såväl på kanterna, som i mitten. De agerade helt enligt instruktionsboken, synd bara att domaren var så dålig. Vi borde dock ha varit lite mer koncentrerade i vårt försvarsspel, de fick alldeles för många chanser.

Samir Piragic gjorde en riktigt bra match, tillsammans med Demokrat Maxhuni och Alden Smajlovic. Annars var det en gedigen laginsats, där alla kämpade och slet oerhört hårt i 60 minuter. Vi kan inte vara annat än nöjda med den här matchen.

IF Lödde 1 – IFK Malmö 2 5-7 (0-2)

Arena: Lödde Nya IP
Mål: 0-1 (7) Ahmed Nemer, 0-2 (12) Samir Piragic, 4-3 (45) Mustak Awad, 4-4 (47) Ayoub Ahmad, 4-5 (50) Senad Habibovic, 4-6 (52) Ayoub Ahmad, 4-7 (56) Mustak Awad
Varningar: Ahmed Nemer, Mustak Awad (IFK)

IFK MALMÖ (4-4-2)

Chaib Yanar

Roland Levay
Valon Makolli
Mustafa Karim
Mirko Lukic

Alden Smajlovic
Ahmed Nemer
Amar Bacevac
Mohammed El Jaouni (dä)

Mustak Awad
Senad Habibovic

Avbytare

Ali Burrniku
Ayoub Ahmad
Demokrat Maxhuni
Omar Aouida
Samir Piragic