Persson: "Vi måste få stopp på Eriksson"

IFK Hässleholm är efter 13 omgångar Södertvåans målgladaste lag med 28 mål. Det är fyra mål fler än tvåan Kristianstads FF och hela 13 mål mer än söndagens motståndare, IFK Malmö. Faktum är dock att "di gule" gjort sex mål på de två senaste matcherna.

Truppen: Christian Fegler, Stefan Paulsson – Anders Karlsson, Martin Nilsson, Peter Olsson, Emil Eliasson, Jimmy Augustsson, Johan Persson, David Eek, Henrik Edfors, Fredrik Andersson, Burim Rexhapi, David Hansson, Erik Persson, Andreas Nilsson, Alexander Söderberg.

Aktuellt: Endast ett frågetecken finns i truppen. Mittfältaren Ken Linde har lite ont i benet och kan med största sannolikhet inte spela. Om det går eller inte avgörs tidigt imorgon (läs söndag).

Peter Persson, tränare i IFK Hässleholm: Lunds BK är ett lag som man ska besegra så vi var riktigt besvikna efteråt. Vi bjöd på för tok för mycket och då vinner man heller inga matcher. Därför är vi nu ordentligt revanschsugna.

Det är mycket viktigt att vi får stopp på deras skyttekung, Magnus Eriksson. Han tillhör definitivt seriens bästa anfallare så det gäller att se upp. Lyckas vi med det, kan det nog gå bra för vår del.

Vi är medvetna om att IFK Malmö kommer att vara mycket bättre än senast vi möttes. Jag har sett en hel del av deras matcher där de varit ruggigt bra och jag tror absolut inte att vi vinner med 4-0 igen.