P91 föll mot starkt FC Malmö

IFK Malmös P91 lyckades inte heller den här gången besegra FC Malmö 1 i Malmöserien grupp A. Den förväntade tidiga seriefinalen blev en jämn historia där FC Malmö hade marginalerna på sin sida och kunde vinna med 2-1.

Lars Lundberg, tränare för IFK Malmös P91:

Vi gjorde en mycket bra match, särskilt i den första halvleken som var kanon. Då spelade vi stundtals ut FC Malmö och hade det inte varit för deras oerhört starka försvar hade vi gjort fler mål.

Ska sanningen fram så var det mycket svårt att skapa målchanser. De lät oss knappt komma igenom, men vi hade åtminstone det bästa spelet. Oavgjort hade också varit betydligt mer rättvist då lagen hade varsin halvlek.

Vårt enda mål kom efter en knapp kvart. Tobias Rosenlind fick bollen på mitten och spelade ut till Gazmend Gashi på högerkanten. Han tog sig sedan igenom försvaret där Jalal Masri mötte upp med ett skott som gick ribba in.

Det var en betydligt bättre insats än senast vi mötte dem. Extra plus till vår nye målvakt Fadi El-Kayed, samt till Hamodi Hotait, Tobias Rosenlind och Ibrahim Abutaq. Annars kan jag inte vara annat än nöjd med killarnas insats idag.

FC Malmö 1 – IFK Malmö 2-1 (1-1)

Arena: Kroksbäcks IP
Mål: 1-1 (13) Jalal Masri
Varningar:

IFK MALMÖ (4-3-3)

Fadi El-Kayed

Yehia Abed El Rehman
Manar Ali
Marwan El Jaouni
Galal Rasho

Gazmend Gashi
Tobias Rosenlind
Jalal Masri

Hamodi Hotait
Ibrahim Abutaq
Walid Shams

Avbytare

Davor Hrvasevic
Dino Duli
Fatmir Ibrahimi
Walle Ben-Amara
Daniel Sjölin (målvakt)