P89 vaknade till sist

IFK Malmös P89 kom till slut igång mot Eriksfälts FF och tog därmed sin tredje raka seger i Skåneserien grupp B2. Efter en sällan skådad andra halvlek som gav 8-0 kunde "di gule" vinna med hela 12-4.

Dusko Radinovic & Gustavo Olivera, tränare för IFK Malmös P89:

Första halvlek var nog en av de sämsta som vi har presterat på mycket länge. Vi släppte in fyra på tok för enkla mål och det kan naturligtvis inte vara godkänt. Killarna verkade inte tillräckligt fokuserade och tappade flera gånger markeringen på mittfältet.

Efter halvtidsvilan började vi spela mer man mot man, vilket gav resultat. Vi krymte ytorna och spelade fullständigt ut Eriksfält. De skapade inte en enda målchans i andra halvlek, medan vi gjorde åtta mål och hade bud på betydligt fler.

IFK Malmö – Eriksfälts FF 12-4 (4-4)

Arena: Malmö Stadion, plan 7
Domare: Shaban Sylejmani, Malmö
Mål: 1-1 (5) Dzevad Nezirevic, 2-1 (10) Patrik Larsson, 3-1 (20) Dzevad Nezirevic, 4-3 (31) Ghassan Talozi, 5-4 (45) Alaa Baker, 6-4 (65) Alaa Baker, 7-4 (68) Håkan Ahlström, 8-4 (70) Dzevad Nezirevic, 9-4 (72) Alaa Baker, 10-4 (72) Ghassan Talozi, 11-4 (74) Dzevad Nezirevic, 12-4 (77) Dzevad Nezirevic
Varningar: Alaa Baker (IFK)

IFK MALMÖ (4-4-2)

Mirza Nezirevic

Patrik Larsson
Arbon Kryeziu
Guner Alievski
Sebastian Ottosson

Ghassan Talozi
Håkan Ahlström
Ahmedin Sudic
Hamza Khodr

Alaa Baker
Dzevad Nezirevic

Avbytare

Gabriel Olivera
Mustafa Arezoo
Mohammed Kahidani (målvakt)