J-laget utklassade Olympic i MM

IFK Malmös juniorlag hade inga större svårigheter att vinna kvartsfinalen i MM-fotbollen. BK Olympic stred på bra, men blev slutligen en munsbit och kunde besegras med hela 7-2. I semifinalen väntar Kvarnby IK.

Migjen Shaqiri, spelare i IFK Malmös J-lag:

Det bästa med matchen var att vi vann. Vi kunde nämligen inte hålla våra positioner ordentligt matchen igenom, därför dröjde det innan det definitiva avgörandet föll. Mellan andra och tredje målet tog det till exempel mer än femtio minuter.

Mitt eget mål var riktigt snyggt. Jag lirade av fyra utespelare och målvakten innan jag avslutade kallt genom att sätta den i mål. Lirim Salis mål på frispark då det endast återstod fem minuter var också mycket grant.

Det var annars en ganska bra tillställning, även om det var långt ifrån vad vi ska begära av oss själva. Vi kan prestera mycket bättre än vad vi gjorde idag (läs onsdag). Många höll i bollen alldeles för länge.

BK Olympic – IFK Malmö 2-7 (0-2)

Arena: Lindängens IP
Mål: 0-1 (15) Nana Piesie, 0-2 (17) Nana Piesie, 0-3 (70) Paul Havn, 1-4 (75) Jeton Krasniqi, 1-5 (78) Migjen Shaqiri, 2-6 (79) Paul Havn, 2-7 (85) Lirim Sali
Varningar:

IFK MALMÖ (4-3-3)

Abdul Semwanga-Nyende

Darjan Maletic
Hajriz Maloki
Ali Jasim
Lirim Sali

Migjen Shaqiri
Haris Xhemajli
Tobias Kristensson

Blerim Mullici
Nana Piesie
Paul Havn

Avbytare

Armend Kryeziu
Cliff Berger
Jeton Krasniqi
Juan-José Cruz Jarlhov
Nezir Mehmeti (målvakt)