Juniorerna bestulna på segern

IFK Malmö fick bara oavgjort, 3-3, mot Mjällby AIF i torsdagens match i Juniorallsvenskan Södra Götaland. Detta sedan ett helt korrekt mål inte upptäckts av någon av domarna. Besvikelsen var därför stor i "di gule".

Edgardo Menjivar, spelare i IFK Malmös J-lag:

Vi hade övertaget större delen av matchen och kunde mycket väl ha vunnit. Det borde också ha blivit seger, men vi hade mycket svårt att omsätta våra målchanser i mål. Tre mål är alldeles för klen utdelning på allt det som vi skapade.

Det känns riktigt trist att det inte blev vinst, särskilt då vi till och med hade en boll inne som domarna oturligt nog inte upptäckte. På en retur efter en bicykleta (som jag också gjorde) slog jag själv in bollen. Hur domarna kan ha missat det förstår jag inte.

IFK Malmö – Mjällby AIF 3-3 (2-0)

Arena: Malmö Stadion, plan 2
Mål: 1-0 (2) Armend Kryeziu, 2-0 (19) Hajriz Maloki, 3-2 (74) Ymridin Gashi
Varningar: Edgardo Menjivar, Tawfiq Shams (IFK)

IFK MALMÖ (3-5-2)

Adnan Zukancic

Darjan Maletic
Cliff Berger
Hajriz Maloki

Carl Holm
Henry Safi
Edgardo Menjivar
Jeton Krasniqi
Armend Kryeziu

Ymridin Gashi
Ahmed Abed el Karim

Avbytare

Nezir Mehmeti
Tawfiq Shams