Inför IFK Malmö – Önneköps IF

Räkna med ett rejält taggat IFK Malmö i lördagens match mot Önneköps IF. Efter förra omgångens seger mot Åkarps IF är man i högsta grad med i racet igen. Matchstart klockan 14:00 på Malmö Stadion plan 2.

Truppen: Annica Påhlsson – Camilla Bergström, Malin Engelbrecht, Susanne Carlsson, Urszula Striner, Carolina Videla, Emelie Jansson, Emma Skatka, Johanna Gustavsson, Paulina Nyhlén, Pia Lindström, Anna Hansson, Inger Larsson, Malin Holk, Marie Järlesäter, Theresé Lövqvist.

Aktuellt: Målvakten Malin Strömstedt råkade ut för en hjärnskakning på träningen i torsdags. Karin Ceasar lider utav en sträckning i låret, som gick upp i matchen mot Åkarps IF och kan därför inte spela mot Önneköp.

Christian Påhlsson, tränare: Önneköps IF kommer tilll Malmö, stärkta efter förra helgens seger mot Blentarp. Vår vinst mot Åkarps IF gav spelarnas självförtroende en rejäl knuff i rätt riktning.

Tror även att det var väldigt viktigt för laget att se vilken effektiv fotboll man kan prestera när samtliga vet att alla håller sig till taktiken. Vi kommer naturligtvis att göra allt som står i vår makt för att ta andra raka segern. Varmt välkomna!