Sargad trupp i Högaborg

Högaborgs BK har problem inför matchen mot IFK Malmö. Inte nog med att klubben ligger näst sist med två poäng upp till säker mark. Man har dessutom avstängningar på två av sina nyckelspelare, målvakten Stojan Lukic och backen Zlatko Ristevski.

Truppen: Ingen i Högaborgslägret har kunnat gå att nås för information. Något att läsa inför matchen på klubbens hemsida finns inte heller. Därför grundar sig det mesta av materialet på vad som stått att läsa i tidningar tidigare under veckan.

Aktuellt: Två spelare är avstängda. Redan efter tjugo minuter mot Hässleholm åkte målvakten Stojan Lukic på en så kallad "målchansutvisning". Med arton minuter kvar var det dags igen då Zlatko Ristevski fick kliva av planen för en liknande förseelse.

Tränaren Jonas Wirmola spelade mot Hässleholm och kommer så även att göra mot IFK Malmö. Den tidigare IFK- och MFF-spelaren har nyligen sagt att han känner att behovet finns nu när skador och avstängningar gör sig påminda.

Jonas Wirmola, tränare i Högaborgs BK: Ifkmalmo.com har förgäves sökt Wirmola under hela lördagen. Svarade en gång under eftermiddagen bara för att be ifkmalmo.com ringa lite senare, vid 21:30, då utan att överhuvudtaget svara.