Ny måstematch för "di gule"

Det blev aldrig någon seger för IFK Malmö i söndagens match mot Lunds BK. Men väl oavgjort efter vardera ett straffmål för lagen. En ny måstematch är därför att vänta när man på söndagen möter Högaborgs BK.

Truppen: Abdul Semwanga-Nyende, Mattias Filipanics – Jonas Danielsson, Haris Xhemajli, Martin Alm, Dan Ingvarsson, Jörgen Svensson, Magnus Eriksson, Martin Abrahamsson, Zoran Jovanovic, Migjen Shaqiri, Ali Jasim, Christian Andersson, Marcus Nilsson, Pontus Andersson, Niclas Öberg.

Aktuellt: Högerbacken Anders Jemail är skadad igen. Den här gången är det dock hälsenan och inte låret som spökar. Ersätter i truppen gör 17-årige anfallaren Migjen Shaqiri, som därmed får sin andra chans i A-laget.

Anders Grimberg, tränare i IFK Malmö: Vi är medvetna om att det blir en tuff tillställning. Det är två lag som definitivt inte får förlora. En krigarmatch är att vänta och det gäller att killarna är beredda på det.

Högaborg kan bli mycket tuffa framförallt på fasta situationer. De har många goda huvudspelare, varav Jonas Wirmola, tränaren, är en av dem. Han gjorde comeback mot Hässleholm och ska tydligen spela även mot oss.