Helsinge för bra för IFK Malmö

IFK Malmö stred tappert under hela matchen mot Team Helsinge. Men det skulle ganska tidigt visa sig att det danska elitserielaget var alldeles för bra för det svenska division 1-laget. Helsinge kunde tämligen enkelt vinna med 31-22 efter 13-6 i halvtid.

Team Helsinge är förmodligen det bästa laget som vi har mött på år och dag. De börjar serien redan nästa helg och ligger mycket långt framme i förberedelserna. Deras tempo var ruskigt högt och det var kanske inte precis rätt läge för oss att möta dem.

Tränaren Einar Linno var i princip nöjd med försvarsspelet i första halvlek. Anfallsspelet innehöll dock på tok för många tekniska fel och var mycket slarvigt under hela matchen. Som sagt en del positivt, men också en del som måste förbättras.

Offensivt var ingen värd plus. Magnus Nilsson verkade i och för sig vara på gång och fick godkänt tillsammans med Per-Henrik Andersson, som stod för ett mycket uppoffrande arbete. Någon annan spelarkritik är inte lönt att gå in på.

Hometeam: TEAM HELSINGE
Hometeam form: –
Awayteam: IFK MALMÖ
Awayteam form: –
Scorehalf: 13-6
Scorefull: 31-22
Arena: Helsinge Hallen
Crowd: 51
Referee: –
Goal: –
Homewarning: –
Home sent of: –
Homempv: –
Awaympv: –
Hometeam Squad: –
Hometeam Sub: –
Awayteam Squad: Tomas Drivstedt
Srdjan Djordjevic

Magnus Nilsson
Marius Vargalui
Per-Henrik Andersson
Erik Hagelin
Daniel Hedlund
Mattias Lindkvist
Rickard Roos
Bastian Andersson
Andreas Agerborn
Milos Milosevic
Awayteam Sub: Milos Milosevic 5 (2)
Bastian Andersson 4
Magnus Nilsson 4
Daniel Hedlund 3
Per-Henrik Andersson 3
Erik Hagelin
Marius Vargalui
Rickard Roos