Träningskollen måndag

Ifkmalmo.com presenterar stolt träningskollen. Möjligheten för alla läsare att hemifrån följa vad som händer på träningarna. Ambitionen är att rapportera från de flesta passen.

Träning: Fotboll.

Tid och plats: 17:15-18:15 på Malmö Stadion plan 2 (gräs).

Vädret: Växlande molnighet och 17° C.

Skador/sjukdomar: Mittbacken Martin Alm missar resten av säsongen. Landningen efter en duell i gårdagens match gick så olyckligt att vänster fot bröts, samtidigt som ett ledband tänjdes ut.

Pontus Andersson skulle ha varit avbytare mot Högaborg, men ersattes i sista stund av Valon Muslijaj. Anledningen? Ont i ryggen, en åkomma som också förhindrade honom att vara med på måndagens träning.

Hälseneskadade Anders Jemail fick även han fortsätta vila. Något, som i kombination med U-lagets match gjorde att det blev väldigt ont om folk på träningen. I sin tur var dock anfallaren Tom Henriksen med.

Anders Grimberg, tränare: Deval Eminovski och Roland Karlsson var iväg med U-laget så jag fick klara mig själv. Men det blev bara att jag tog gruppen och joggade ett varv runt Pildammarna. Sedan fick det bli avslutsträning på slutet.