Hösten har inte alls börjat bra för Karlskrona AIF som i nulÀget hade fÄtt kvala sig kvar. PÄ fem matcher har det blivit ynka tvÄ poÀng. TvÀrtemot söndagens motstÄndare IFK Malmö som har tagit Ätta poÀng.

Truppen: Rickard Fransson, Alexis Mitrovgenis – Daniel Ekstrand, Martin Sevestedt, Jonas Karlsson, Nicklas Andersson, Anders Giselsson, Cristiano Rocha, Marcelo Fazzio Sarvas, Marcus Holst, Johan Sandgren, Fredrik Persson, Jimmy Jensen, David Svensson, Joakim BremgĂ„rd, Jerker Olofsson.

Aktuellt: Lagkaptenen Per Söderbom har problem med ett knÀ och kan inte spela mot IFK Malmö. Petter Olofsson i sin tur trampade snett med foten mot HÀssleholm, medan Daniel Bovbjerg saknas av privata skÀl.

Hans Larsson, trÀnare i Karlskrona AIF: Förra matchen mot IFK Malmö dÄ vi blev totalt utspelade och ÀndÄ lyckades vinna fÄr gÀrna upprepa sig. För tillfÀllet spelar det inte sÄ stor roll om vi spelar bra eller dÄligt, bara vi börjar plocka poÀng igen.