Karlskrona i stort behov av seger

Hösten har inte alls börjat bra för Karlskrona AIF som i nuläget hade fått kvala sig kvar. På fem matcher har det blivit ynka två poäng. Tvärtemot söndagens motståndare IFK Malmö som har tagit åtta poäng.

Truppen: Rickard Fransson, Alexis Mitrovgenis – Daniel Ekstrand, Martin Sevestedt, Jonas Karlsson, Nicklas Andersson, Anders Giselsson, Cristiano Rocha, Marcelo Fazzio Sarvas, Marcus Holst, Johan Sandgren, Fredrik Persson, Jimmy Jensen, David Svensson, Joakim Bremgård, Jerker Olofsson.

Aktuellt: Lagkaptenen Per Söderbom har problem med ett knä och kan inte spela mot IFK Malmö. Petter Olofsson i sin tur trampade snett med foten mot Hässleholm, medan Daniel Bovbjerg saknas av privata skäl.

Hans Larsson, tränare i Karlskrona AIF: Förra matchen mot IFK Malmö då vi blev totalt utspelade och ändå lyckades vinna får gärna upprepa sig. För tillfället spelar det inte så stor roll om vi spelar bra eller dåligt, bara vi börjar plocka poäng igen.