Träningskollen onsdag

Ifkmalmo.com presenterar stolt träningskollen. Möjligheten för alla läsare att hemifrån följa vad som händer på träningarna. Ambitionen är att rapportera från de flesta passen.

Träning: Fotboll.

Tid och plats: 17:15-18:45 på Malmö Stadion plan 2 (gräs).

Vädret: Sol och 18° C.

Skador/sjukdomar: Högerbacken Anders Jemail är liksom Pontus Andersson i träning igen efter att ha varit borta någon vecka på grund av hälseneproblem. De långtidsskadade spelarna var därmed de enda som saknades.

Deval Eminovski, assisterande tränare: En riktig "farfarsuppvärmning" hade vi idag, vilket innebar uppvärmning utan boll i ungefär en kvart. Detta följdes av styrka innehållandes spänst, "snabba fötter" och dylikt.

Tvåmål stod därefter på programmet. Spelarna delades upp enligt en 3-lagsprincip där den största fokuseringen låg på djupledsspelet. Det skulle också bli tempolöpning innan killarna gick in för att duscha.