Kristianstad söker rätta flytet

Tre förluster och en oavgjord. Med endast en poäng på de fyra senaste matcherna har Kristianstads FF halkat ner oroväckande nära kvalstrecket. Vid förlust även i söndagens match mot IFK Malmö kan också laget bli indraget i bottenstriden på allvar.

Truppen: Jörgen Bengtsson, Andreas Ek – Daniel Holmgren, Markus Svensson, Stefan Noresson, Rickard Persson, Emil Nilsson, Torbjörn Nilsson, Ola Otfors, Jens Svensson, Michael Hansson, Mikael Thomasson, Fredrik Andersson, Peter Martinsson, Niklas Svensson, Erik Lindberg.

Aktuellt: Oroande är att såväl Torbjörn Nilsson som Emil Nilsson inte lär kunna spela i söndagens match. Båda har varit nyckelspelare under hela året, men har i veckan dragits med förkylningar och inte kunnat träna.

Joakim Svensson är långtidsskadad. Sprickan i vadbenet har ännu inte läkt och han är inte aktuell för spel på ett bra tag. Några avstängningar, som motståndaren IFK Malmö, har man visserligen inte.

Tommy Börjesson, tränare i Kristianstads FF: Jag tycker att vi har haft oerhört bra träningar den senaste tiden, där alla både har varit taggade och intresserade. När det har gällt matcher har det dock knutit sig på något sätt.

Vi fick visserligen oavgjort mot Hässleholm senast, men dessförinnan förlorade vi tre raka matcher. Det har varit så hela året, matcher som vi har haft ledningen i, men tappat trots att vi har haft spelövertaget.