Inför IFK Malmö – Hardeberga BK

Snart ska det till att avgöras i division 4 Södra där det återstår fyra omgångar. En mycket viktig match för toppstriden spelas på Malmö Stadion plan 2 på lördagen då trean IFK Malmö tar emot serieledande Hardeberga BK.

Truppen: Annica Påhlsson – Camilla Bergström, Frida Ivehed, Malin Engelbrecht, Pia Lindström, Susanne Carlsson, Carolina Videla, Emelie Jansson, Hanna Nilsson, Jenny Malmström, Malin Kjell, Paulina Nyhlén, Malin Holk, Marie Järlesäter, Theresé Lövqvist, Urszula Striner.

Aktuellt: Slutspurten i serien närmar sig och nu är också anfallaren Inger Larsson (bristning i baksidan av låret) den enda på skadelistan. Förhoppningsvis ska även hon snart kunna vara tillbaka i träning.

Christian Påhlsson, tränare: Vi är väldigt sugna efter revansch på Hardeberga BK. Vi både tror och hoppas på tre poäng, men inser samtidigt att vi måste ge allt för att kunna gå segrande ur matchen.

Vi har dryck och tilltugg till försäljning, och observera att det alltid är gratis att se IFK Malmös damlag. Så kom till Malmö Stadion plan 2 imorgon lördag klockan 14:00 för att se en rafflande match.