Tuffare match att vänta för IFK Malmö

I våras chockade IFK Malmö dittills obesegrade Kristianstads FF genom att vinna med hela 4-0 på Malmö IP. När lagen på söndagen möts i Kristianstad är det lite av ombytta roller då "di gule" nu är det formstarkaste laget.

Truppen: Abdul Semwanga-Nyende, Mattias Filipanics – Jonas Danielsson, Valon Muslijaj, Migjen Shaqiri, Daniel Jovanovic, Dan Ingvarsson, Jörgen Svensson, Magnus Eriksson, Martin Abrahamsson, Ali Jasim, Zoran Jovanovic, Christian Andersson, Pontus Andersson, Blerim Mullici, Niclas Öberg.

Aktuellt: Två innermittfältare kan inte vara med mot Kristianstad. Marcus Nilsson är avstängd, medan Haris Xhemajli har problem med magen. Tillbaka i truppen är istället Pontus Andersson och Valon Muslijaj.

Anders Jemail har börjat träna, men är inte redo för spel den här veckan. Fredrik Jönsson är också igång så smått, men kan som tidigare nämnts inte spela mer det här året. Borta från spel är även Martin Alm och Tom Henriksen.

Anders Grimberg, tränare i IFK Malmö: Att vinna med 4-0 mot Kristianstad var fantastiskt härligt. Men jag är ganska övertygad om att det kommer att bli betydligt tuffare än när vi mötte dem på hemmaplan.

Därför var senaste matchen mot Karlskrona bra. Vi fick en riktig fight med mycket kamp och överhuvudtaget var det också tufft på plan. Det hoppas vi nu kunna dra fördel av mot Kristianstad som ser chansen att gå om oss vid vinst. Vi får vara beredda på att ge allt.