Uddlöst P90 tog femte raka

IFK Malmös P90 leder Skåneserien grupp B2 utan poängförlust efter fem omgångar. "Di gule" har därmed skaffat sig ett utmärkt utgångsläge inför andra och sista halvan av serien. Mot Höllvikens GIF blev det 3-0 trots att laget missade en massa målchanser.

Josip Lukic, tränare för IFK Malmös P90:

Med tanke på hur det såg ut på banan var det jättebra att kunna vinna. Vi fick inte alls igång spelet, men var trots det totalt överlägsna. Det kunde mycket väl ha blivit upp emot tio mål om bara spelet hade fungerat.

Försvarsspelet var starkt i vanlig ordning. På mitten vann vi också de flesta bollarna, medan det fallerade en del framför mål. Vi hade massor av chanser, men hade svårt att komma till vettiga avslut.

IFK Malmö – Höllvikens GIF 1 3-0 (1-0)

Arena: Malmö Stadion, plan 7
Domare: Bejtulla Bejtullahu, Malmö
Mål: 1-0 (17) Samir Piragic, 2-0 (44) Demokrat Maxhuni, 3-0 (49) Samir Piragic
Varningar:

IFK MALMÖ (4-4-2)

Mohammed Khaled

Mirko Lukic
Vladan Jelic
Valon Makolli
Mustafa Karim

Senad Habibovic
Ali Burrniku
Kristoffer Bertolino
Omar Aouida

Samir Piragic
Demokrat Maxhuni

Avbytare

Ayoub Ahmad
Rebar Ali
Roland Levay