P91 i topp inför slutomgången

IFK Malmös P91 vann torsdagens match mot Håkanstorps BK med 4-0. Därmed leder "di gule" Malmöserien grupp A när det endast återstår en omgång att spela. En match som blir direkt avgörande är den mellan IFK Malmö och FC Malmö 2.

Lars Lundberg, tränare för IFK Malmös P91:

Vi gjorde en dålig match, även om det inte är lätt att spela mot så pass dåliga lag och samtidigt kunna prestera bra fotboll. Därför delas inga enskilda beröm ut, utan endast till kollektivet för att vi vann trots ett bedrövligt spel.

Att spela matcher på grus borde vara förbjudet då det är oerhört tråkigt. Då vi i denna match också hade domaren emot oss så gjorde det knappast saken bättre. Så fort vi bara rörde på deras spelare blev det frispark, medan det inte blev något åt andra hållet.

Håkanstorps BK 1 – IFK Malmö 0-4 (0-2)

Arena: Rosengårds Norra IP
Mål: 0-1 (7) Hamodi Hotait, 0-2 (20) Walle Ben-Amara, 0-3 (43) Hamodi Hotait, 0-4 (50) Ibrahim Abutaq
Varningar:

IFK MALMÖ (3-4-3)

Fadi El-Kayed

Davor Hrvasevic
Manar Ali
Galal Rasho

Walid Shams
Gazmend Gashi
Tobias Rosenlind
Jalal Masri

Ibrahim Abutaq
Walle Ben-Amara
Hamodi Hotait

Avbytare

Abdullah Abdullah
Cihan Dagla
Marwan El Jaouni
Mohammed Fakhro
Daniel Sjölin (målvakt)