Gå om Laholm – IFK:s närmaste mål

Fyra matcher återstår för IFK Malmö innan det är slutspelat för i år. Matcher som bara ska vinnas för att åtminstone nå fjärde plats – en placering som Laholm innehar. Ett Laholm som står för motståndet i söndagens match på Malmö IP.

Truppen: Abdul Semwanga-Nyende, Mattias Filipanics – Jonas Danielsson, Valon Muslijaj, Migjen Shaqiri, Marcus Nilsson, Dan Ingvarsson, Jörgen Svensson, Magnus Eriksson, Martin Abrahamsson, Ali Jasim, Zoran Jovanovic, Christian Andersson, Pontus Andersson, Blerim Mullici, Niclas Öberg.

Aktuellt: Anfallaren Tom Henriksen gjorde i veckan sin första match på flera månader. Han spelade en halvlek i U-lagsmatchen mot Kulladals FF (vinst 4-3) och stod för en hyfsad insats.

Något annat nytt att rapportera från veckan finns inte. Samtliga spelare utom fotskadade Martin Alm är i någon form av träning. Enda skillnaden från förra truppen är att Marcus Nilsson går in istället för Daniel Jovanovic.

Anders Grimberg, tränare i IFK Malmö: Ett tag var Laholm tio poäng före oss. Nu skiljer det endast en poäng. Perfekt eftersom vi gärna vill gå om dem. Och det ska vi se till att göra. Det är faktiskt vi och Lund som har tagit flest poäng i höst.