P90-2 avslutade med seger

IFK Malmös P90-2 har spelat färdigt för i år. I sista seriematchen i P14 Sydvästra grupp B lyckades man trots vissa besvär besegra GIF Nike med 3-2. Matchhjälte blev Senad Habibovic som gjorde det avgörande målet med mindre än fyra minuter kvar.

Josip Lukic, tränare för IFK Malmös P90:

Vi gick in för att vinna, inget annat. Det var heller inget vidare underlag, en blöt plan, där bollen studsade lite som den själv ville, så det var svårt att få till något skönspel. Men vi gjorde så gott vi kunde.

När vi väl försökte rulla bollen så hade Nike ingen chans. Men mer än godkänt var det inte. Trots allt ska en trio ha beröm för sina insatser, Ahmed Nemer, Omar Aouida, samt målvakten Chaib Yanar, som räddade oss en hel del gånger.

GIF Nike 1 – IFK Malmö 2 2-3 (0-1)

Arena: Lomma IP
Mål: 0-1 (13) Ahmed Nemer, 1-2 (37) Senad Habibovic, 2-3 (57) Senad Habibovic
Varningar:

IFK MALMÖ (4-4-2)

Chaib Yanar

Roland Levay
Navid Najimi
Valon Makolli
Mustafa Karim

Alden Smajlovic
Ali Burrniku
Amar Bacevac
Omar Aouida

Senad Habibovic
Dennis Celebic

Avbytare

Ahmed Nemer
Artan Muli
Ayoub Ahmad
Hosein Alkefagy
Mustak Awad