U-förlust mot Bunkeflo

En vinst och två förluster blev den här veckans facit för IFK Malmös U-lag. Lördagens match i reservlagsserien division 1 Södra blev ingen rolig historia för "di gule" då man förlorade med 2-4 mot Bunkeflo IF.

Mikael Svensson, tränare för IFK Malmös U-lag:

Vårt försvarsspel brukar vara mycket stabilt, men idag är jag inte alls nöjd med hur det såg ut. Alla deras fyra mål tillkom på grund av dåliga individuella insatser, alltså inga kollektiva missar.

Trots allt var det återigen positivt att vi visade moral och vägrade ge upp trots att vi hela tiden fick jaga. Stundtals var det offensiva spelet bra. Vi skapade en hel del målchanser och kunde ha vunnit, men hade oskärpa i avsluten.

Eboy Senghore hade ett bra passningsspel och stod för ett kyligt avslut vid första målet. Ett mål som Daniel "Bato" Jovanovic spelade fram till. "Bato" glimtade till med ett stundtals bra spel, även om förarbetet till 1-1, var matchens prestation.

Nu siktar vi fram emot årets sista hemmamatch mot Kirseberg IF på torsdag klockan 19:00, då vi ska göra allt för att ställa huvdena rätt igen, visa vilja och vara rejält hungriga efter en ny seger.

Bunkeflo IF – IFK Malmö 4-2 (2-1)

Arena: Bunkeflo IP
Domare: Daniel Bruno, Malmö, Christian Strandell, Malmö, Goran Voloder, Malmö
Mål: 1-1 (15) Eboy Senghore, 4-2 (84) Pontus Andersson
Varningar:

IFK MALMÖ (4-4-2)

Abdul Semwanga-Nyende

Hajriz Maloki
Lennie Sjöström
Valon Muslijaj
Lirim Sali

Haris Xhemajli
Pontus Andersson
Eboy Senghore
Azeem Razwan

Daniel Jovanovic
Nana Piesie

Avbytare

Cliff Berger (Hajriz Maloki 30)
Edgardo Menjivar (Azeem Razwan 57)
Armend Kryeziu (Nana Piesie 75)
Darjan Maletic
Adnan Zukancic (målvakt)