IFK Malmö blev tvåa i Kulladals FF:s inomhusturnering. Kirseberg IF var den här gången det något bättre laget och kunde vinna finalen med 2-0. Även i gruppspelet vann KIF det inbördes mötet.

Mikael Svensson, assisterande tränare i IFK Malmö:

När man går till final vill man såklart vinna. Man kan känna en tillfällig besvikelse, men sett till hela turneringen, med många bra lag, var det starkt av vårt unga lag att gå till final och bli tvåa i en seniorturnering.

Det var som alltid mycket små marginaler och i semifinalen hade vi dem på vår sida. Vi borde också ha avgjort tidigt i finalen, då vi fick två-tre solklara lägen. Men istället hade vi oflyt och så är det ibland.

Annars ett stort beröm till alla för en mycket väl genomförd turnering. Vi såg även hur viktigt det är att vara skärpt i alla lägen, då det oftast är de små, små detaljerna som avgör matcherna.

Extra plus till Daniel "Bato" Jovanovics offensiva spel, men han behöver bli noggrannare när det gäller den defensiva biten. Plus ska även backarna, Valon Muslijaj och Lennie Sjöström ha.

Gruppspel

Grupp B

Kulladals FF 2 – IFK Malmö 0-1
Mål: 0-1 (8) Daniel Jovanovic
Varningar:

IFK Malmö – Höllvikens GIF 2-0
Mål: 1-0 (4) Daniel Jovanovic, 2-0 (11) Nana Piesie
Varningar:

Eriksfälts FF – IFK Malmö 1-1
Mål: 1-1 (12) Ali Jasim
Varningar:

IFK Malmö – Kirseberg IF 1-2
Mål: 1-1 (9) Azeem Razwan
Varningar: Valon Muslijaj (IFK)

Slutspel

Semifinal

Vintrie IK – IFK Malmö 7-8 efter straffar, 1-1 vid full tid
Mål: 0-1 (2) Daniel Jovanovic, 2-2 Daniel Jovanovic (straff), 3-3 Ali Jasim (straff), 4-4 Adnan Zukancic (straff), 5-5 Daniel Jovanovic (straff), 6-6 Daniel Jovanovic (straff), 7-7 Daniel Jovanovic (straff), 7-8 Daniel Jovanovic (straff)
Varningar:

Final

IFK Malmö – Kirseberg IF 0-2
Mål:
Varningar:

IFK MALMÖ (2-2)

Abdul Semwanga-Nyende

Ali Jasim
Lennie Sjöström

Daniel Jovanovic
Zoran Jovanovic

Avbytare

Adnan Zukancic

Valon Muslijaj
Azeem Razwan

Paul Havn
Nana Piesie