P91 pressade Malmö FF

Det tog stopp redan i kvartsfinalen för IFK Malmös P91 i IFÖ Bromölla Innecup. Liksom i finalen i Bombi Bitt Cup för en vecka sedan blev Malmö FF ett övermäktigt motstånd. Med fem minuter kvar hade "di gule" 1-0, som var 1-3 när slutsignalen ljöd.

Lars Lundberg, tränare för IFK Malmös P91:

Malmö FF var riktigt pressade idag, eftersom vi tog ledningen med 1-0 och höll den tills det återstod fem minuter av matchen. Då kvitterade MFF och strax efter gjorde de 2-1, vilket gjorde att vi fick lyfta upp laget.

Men då hände det som alltför ofta brukar hända. MFF fick ett mål till och då var givetvis matchen körd. Killarnas insats i denna match var bragdartad, med ett mycket bra spel som höll jämna steg med MFF:s.

Jag vill ge beröm till hela laget efter denna cup, för ett härligt lagarbete och kämpaglöd i alla matcherna. Spelet var överlag riktigt bra och jag kan inte vara annat än stolt över vad killarna presterade.

Gruppspel

Grupp F

Högadals IS – IFK Malmö 1-3
Mål: 0-1 Yehia Abed El Rehman, 0-2 Dino Duli, 1-3 Tom Stensson
Varningar:

Eskilsminne IK 1 – IFK Malmö 0-4
Mål: 0-1 Galal Rasho, 0-2 Yehia Abed El Rehman, 0-3 Walid Shams, 0-4 Tom Stensson
Varningar:

IFK Malmö – Älmhults IF 2-2
Mål: 1-0 Walid Shams, 2-0 Abdullah Abdullah
Varningar:

Slutspel

Kvartsfinal

IFK Malmö – Malmö FF 1 1-3
Mål: 1-0 Tom Stensson
Varningar:

IFK MALMÖ

Delshad Kogi

Ismael Figeuroa
Yehia Abed El Rehman
Gazmend Gashi
Walle Ben-Amara
Galal Rasho
Dino Duli
Abdullah Abdullah
Tom Stensson
Walid Shams