Ny semifinalplats för P91

Tre gånger på kort tid har Malmö FF satt stopp för IFK Malmös P91. I Luciacupen nere i Falsterbo var det däremot Höllvikens GIF som blev för svåra. "Di gule" åkte dit med hela 0-4 i semifinalen.

Lars Lundberg, tränare för IFK Malmös P91:

Vi måste vara helnöjda med killarnas insats i den här turneringen, där vi återigen nådde en semifinalplats. Denna gång tog det stopp mot ett riktigt duktigt Höllvikens GIF, som vann med 4-0. Lite stora siffror bara, då spelet var helt jämnt.

Första gruppmatchen idag var mot Lunds FF, där vi programenligt vann med 4-2. Spelet var kanske inte så imponerade, men för oss, brukar det för det mesta, ta en match innan vi kommer igång.

Vår andra match i gruppen var mycket bättre. Vi rörde oss bra och passningsspelet kom i alla fall upp i en acceptabel nivå. När signalen hade ljudit för full tid hade vi besegrat Vellinge IF med hela 6-1.

Därefter spelade vi kvartsfinal mot FC Malmö. En match som blev en riktig holmgång. FC Malmö ledde med både 1-0 och 2-1, men vi lyckades att vända så att det stod 2-2 vid full tid.

Med två utespelare på planen i varje lag blev det man-mot-man-spel. När det sedan hade gått sex minuter av förlängningen kom avgörandet. Tobias Rosenlind passade till Saiid Zadran som fick till ett välplacerat skott invid vänstra stolpen.

I semifinalen mot Höllviken (0-4) så började vi bra, men orkade tyvärr inte hela vägen. Vi hade lite otur med ett skott i ribban efter en minut och ytterligare tre heta chanser. Men det märktes på killarna att de var slitna efter matchen mot FC Malmö.

Gruppspel

Grupp 2

Lunds FF – IFK Malmö 2-4
Mål: 0-1 Ismael Figueroa, 1-2 Walid Shams, 1-3 Saiid Zadran, 1-4 Saiid Zadran
Varningar:

IFK Malmö – Vellinge IF 6-1
Mål: 1-0 Ismael Figueroa, 2-0 Walid Shams, 3-0 Gazmend Gashi, 4-0 Manar Ali, 5-0 Ismael Figueroa, 6-1 Gazmend Gashi
Varningar:

Slutspel

Kvartsfinal

IFK Malmö – FC Malmö 3-2 efter golden goal
Mål: 1-1 Tobias Rosenlind, 2-2 Tobias Rosenlind, 3-2 Saiid Zadran
Varningar:

Semifinal

Höllvikens GIF – IFK Malmö 4-0
Mål:
Varningar:

IFK MALMÖ

Fadi El Kayed

Tobias Rosenlind
Saiid Zadran
Walid Shams
Yehia Abed El Rehman
Manar Ali
Ismael Figueroa
Gazmend Gashi
Davor Hrvacevic