IFK Malmö spelar inomhus i Trelleborg

Det brukar bara bli Skånecupen för IFK Malmös A-lag. Men i takt med generationsväxlingen har man också ställt upp i fler turneringar. På onsdagen är det dags för säsongens tredje, Januaricupen, nere i Trelleborg.

En turnering där även två av "di gules" division 2-konkurrenter kommer till start. Höllvikens GIF och Bunkeflo IF drabbar samman i grupp 1, tillsammans med BK Näset. I grupp 2 spelar IFK Malmö, Trelleborgs FF och TA-laget. Spelprogrammet hittar ni i hemsidans kalender.

Truppen: Abdul Semwanga-Nyende, Joakim Moberg – Ali Jasim, Mahmod Khattab, Karim El hage, Haris Xhemajli, Blerim Mullici, Daniel Jovanovic, Migjen Shaqiri, Fisnik Alaj, Valon Shkuliq.

Aktuellt: Fyra nya IFK Malmö-spelare debuterar i Januaricupen. Det handlar om Fisnik Alaj, Hörby FF och Valon Shkuliq, Eslövs BK, klara sedan en dryg månad tillbaka, samt målvakten Joakim Moberg, Malmö FF och Karim El hage, BK Flagg.

Zoran Jovanovic har fortfarande känning av sina ljumskar och spelar inte nere i Trelleborg. Martin Abrahamsson är nyss hemkommen från en resa och vilar också, liksom Jörgen Svensson och Lirim Sali.

Anders Grimberg, tränare i IFK Malmö: Det ska bara bli roligt, att redan nu få chansen att mäta våra krafter, med det här unga laget. Vi ser detta som ett härligt avbrott i vinterträningen.