"Grimman" möter "Uffe"

Femton månader lite drygt har gått sedan de förde Trelleborgs FF till allsvenskan. Sedan dess har mycket hänt för Anders Grimberg och Ulf Larsson. På lördagen möts de igen då "Grimmans" IFK Malmö tar emot "Uffes" Malmö Anadolu BI på Stadions konstgräs.

Startelvan (4-4-2): Joakim Moberg – Lirim Sali, Jörgen Svensson, Valon Muslijaj, Mahmod Khattab – Haris Xhemajli, Kenneth Gustavsson, Martin Abrahamsson, Zoran Jovanovic – Migjen Shaqiri, Valon Shkuliq. Avbytare: Blerim Mullici, Daniel Jovanovic, Fisnik Alaj, Karim El hage, Nana Piesie, Abdul Semwanga-Nyende (målvakt).

Aktuellt: Det blir en man mindre i truppen när IFK Malmö på lördagen ska spela mot MABI. Lirim Sali är tillbaka, medan Ali Jasim är på landslagsuppdrag och Adnan Zukancic ligger hemma och är sjuk.

Anders Grimberg, tränare i IFK Malmö: Även om de har ramlat ner en division är det alltid intressant att möta Malmö Anadolu BI. De spelar en rolig fotboll och många av spelarna känner varandra. Sedan har de också en viss Ulf Larsson.

För vår del gäller det att fortsätta som i andra halvlek mot Asmundtorps IF. Då spelade vi en riktigt bra fotboll, där vi låg kort mellan lagledarna och hade ett fantasirikt spel. Att vi sedan även lyckades vinna var inte helt fel.