IFK Malmö fick bryta i halvtid

Snön ställde till det för IFK Malmö och Malmö Anadolu BI i lördagens träningsmatch på Stadions konstgräs. Efter 45 minuters spel och vid ställningen 1-1 var det nästintill omöjligt att spela vidare i snöyran.

– Det hade nog inte gett så mycket att fortsätta, så vi bestämde oss för att bryta. Båda lagen var helt överens, så det var inga problem, kommenterade Anders Grimberg, tränare i IFK Malmö till ifkmalmo.com.

Så länge det gick att spela var IFK Malmö det mest företagsamma laget. MABI tog visserligen ledningen på straff efter fem minuter. Men det var också allt. Zoran Jovanovics kvittering med dryga halvtimmen spelad var logisk.

– Jag kan inte vara annat än helnöjd fotbollsmässigt. Passningsspelet och organisationen flöt på bra. Vi ska bara lära oss att vara vakna från första början och inte släppa till så billigt bakåt, sade Anders Grimberg.