Tvåsiffrigt i P89:s årspremiär

När IFK Malmös P89 på fredagen mötte Malmö Anadolu BI i säsongens första träningsmatch vräkte snön ner över Malmö Stadion plan 4. Det var dock inget som hindrade "gulingarna" från att spela en riktigt fin fotboll och vinna med hela 11-1.

Dusko Radinovic & Gustavo Olivera, tränare för IFK Malmös P89:

Det var en sådan match där det egentligen inte finns så mycket att säga. Som siffrorna antyder var vi totalt överlägsna från början till slut. Killarna gav också ett riktigt bra intryck när man visade engagemang trots att det både var snö och kallt.

IFK Malmö – Malmö Anadolu BI 11-1 (5-1)

Arena: Malmö Stadion, plan 4
Mål: 1-0 Marco Smigoc, 2-0 Arbon Kryeziu, 3-0 Dzevad Nezirevic, 4-0 Alaa Baker, 5-0 Alaa Baker, 6-1 Dzevad Nezirevic, 7-1 Dzevad Nezirevic, 8-1 Dzevad Nezirevic, 9-1 Alaa Baker, 10-1 Ahmedin Sudic, 11-1 Haussan Attar
Varningar:

IFK MALMÖ (4-4-2)

Mohammed Kahidani

Mustafa Arezoo
Guner Alievski
Patrik Larsson
Sebastian Ottosson

Ghassan Talozi
Arbon Kryeziu
Ahmedin Sudic
Marco Smigoc

Alaa Baker
Dzevad Nezirevic

Avbytare

Gabriel Olivera (Ghassan Talozi 20)
Leopold Kolt (Arbon Kryeziu 25)
Haussan Attar (Mustafa Arezoo 30)