Inför IFK Malmö – Eskilsminne IF

Så var det dags för IFK Malmö att även begå hemmapremiär för året. Efter förra helgens 2-3-förlust mot nya division 3-laget Helsingborgs DFF möter "gulingarna" på söndagen ytterligare ett lag från trean, Eskilsminne IF.

Truppen: Annica Påhlsson, Malin Strömstedt – Camilla Bergström, Frida Ivehed, Hanna Svendsen, Ida Rahn Johansen, Malin Engelbrecht, Anna Arnesson, Carolina Videla, Emelie Jansson, Hanna Nilsson, Emelie Andersson, Jenny Malmström, Malin Tufvesson, Mimmi Wetterholtz, Sandra Möller, Therese Karlsson.

Aktuellt: Skadeläget är samma som förra veckan.

Christian Påhlsson, tränare i IFK Malmö: Det kommer in nya spelare i samtliga lagdelar till träningsmatchen mot Eskilsminne, och det gäller att ta för sig i varje minut man får på planen, då konkurrensen om platserna hårdnar för varje vecka som går.

Föga överraskande är det att Emelie Jansson börjar i startelvan, en spelare som verkligen tagit torsdags- och lördagsträningarna under hela vintern på fullaste allvar, vilket har börjat betala sig.

På en del i lagets begäran, ska jag nu iväg och utsätta mig själv för en Pildammsträning. Ses vi inte bland ankorna, så ses vi imorgon klockan 14:00 på Malmö Stadion plan 4.