U-laget tappade allt

Det går upp och ner för IFK Malmös U-lag. Förra veckan en riktigt bra insats mot Lunds SK:s juniorlag och denna veckan en nästan lika dålig, åtminstone defensivt, mot Högaborgs BK:s dito. Detta efter förlust med 2-3.

Alvaro Ripoll, tränare för IFK Malmös U-lag:

Vi genomförde en riktigt bra första halvlek med mycket målchanser. Högaborgs BK var knappt över på vår planhalva. Vi hade många fina kombinationer med frilägen, stolp- och ribbträffar och allt vad det nu heter.

Defensiven var ganska bra i första, även om en del fattas fortfarande. I den andra halvleken föll vi helt bort, höll i bollen alldeles för länge och tappade allt det fina som fanns före halvtidsvilan.

Istället för att kontrollera och försöka avgöra, bjöd vi in dem i matchen. Killarna klarade inte av att hålla positionerna och Högaborg kunde äga hela den andra halvleken, trots att vi hade det största bollinnehavet.

IFK Malmö – Högaborgs BK J 2-3 (2-1)

Arena: Malmö Stadion, plan 4
Mål: 1-0 (10) Edgardo Menjivar, 2-0 (25) Freskim Rexha
Varningar: Paul Havn (IFK)

IFK MALMÖ (4-4-2)

Nezir Mehmeti

Azeem Razwan
Carl Holm
Juan-José Cruz Jarlhov
Tawfiq Shams

Jeton Krasniqi
Rogelio Diaz
Eboy Senghore
Edgardo Menjivar

Paul Havn
Mohammed Al-Heich

Avbytare

Freskim Rexha (Mohammed Al-Heich 10)
Henry Safi (Azeem Razwan 60)
Ymridin Gashi (Freskim Rexha 60)
Darjan Maletic (Tawfiq Shams 70)