Inför IFK Malmö – Wä IF

På söndagen spelar IFK Malmö sin tredje träningsmatch för året då division 5-klubben Wä IF kommer på besök till Malmö Stadions konstgräs. Hittills har det blivit två uddamålsförluster mot Helsingborgs DFF respektive Eskilsminne IF.

Truppen: Annica Påhlsson, Malin Strömstedt – Anna Arnesson, Hanna Svendsen, Karin Caesar, Katja Jansson, Sara Sandqvist – Carolina Videla, Emelie Jansson, Hanna Nilsson, Malin Kjell – Emelie Andersson, Malin Tufvesson, Therese Karlsson, Theresé Lövqvist, Urszula Striner.

Aktuellt: Frida Ivehed, Jenny Malmström, Mimmi Wetterholtz och Sandra Möller har samtliga hamnat på skadelistan, medan Karin Caesar däremot åter är tillgänglig för spel.

Christian Påhlsson, tränare i IFK Malmö: I vår tredje träningsmatch för säsongen gäller det att fortsätta spela ett mycket disciplinerat försvarsspel. Detta samtidigt som vi vill omsätta de positiva anfallsmomenten från träning till match.