26-0 på två matcher för P91

För bara tre dagar spelade IFK Malmös P91 match i distriktsmästerskapet och vann med hela 15-0 mot Staffanstorps GIF. På söndagen var det dags för nästa utklassning då Helsingborgs IF:s P92 besegrades i en träningsmatch med 11-0.

Lars Lundberg, tränare för IFK Malmös P91:

Vi började matchen bra och vårt passningsspel fungerade alldeles utmärkt, men vår rörelse kunde ha varit bättre. Helsingborg hängde med i början, men vi var starkare i närkamperna, där de vägde lite för lätt.

IFK Malmö – Helsingborgs IF P92 11-0 (5-0)

Arena: Malmö Stadion, plan 4
Mål: 1-0 Josef Ahmad, 2-0 Tobias Rosenlind, 3-0 Saiid Zadran, 4-0 Hicham Ali, 5-0 Hicham Ali, 6-0 Hicham Ali, 7-0 Hicham Ali, 8-0 Saiid Zadran, 9-0 Tobias Rosenlind, 10-0 Hamodi Hotait, 11-0 Hamodi Hotait
Varningar:

IFK MALMÖ (3-5-2)

Fadi El Kayed

Yehia Abed El Rehman
Tom Stensson
Manar Ali

Walid Shams
Tobias Rosenlind
Saiid Zadran
Hicham Ali
Ernesto Magaljas

Josef Ahmad
Hamodi Hotait

Avbytare

Abdullah Abdullah
Davor Hrvacevic
Ibrahim Abutaq
Marwan El Jaouni
Michael Lindén
Walle Ben-Amara