Blivande seriemotstånd för IFK Malmö

Den 19 juni klockan 17:00 spelar IFK Malmö på Finnvedsvallen i Värnamo. Innan dess är det en hel drös med matcher kvar. Redan på annandag påsk möts dock IFK-lagen i en träningsmatch på Stadions konstgräs.

Startelvan (4-4-2): Joakim Moberg – Ali Jasim, Robert Kjellin, Jörgen Svensson, Karim El hage – Haris Xhemajli, Kenneth Gustavsson, Martin Abrahamsson, Zoran Jovanovic – Valon Shkuliq, Blerim Mullici. Avbytare: Azeem Razwan, Fisnik Alaj, Lirim Sali, Mahmod Khattab, Nana Piesie, Valon Muslijaj, Adnan Zukancic (målvakt).

Aktuellt: För närvarande ser det relativt ljust ut på skadefronten. Det är endast Daniel Jovanovic och Migjen Shaqiri som har lite besvär med ljumskarna och håller igång med rehabiliteringsträning.

Mittfältaren Kenneth Gustavsson, som tvingades stå över matchen mot Malmö FF B, på grund av ett ont knä är tillbaka och spelar från start. Zoran Jovanovic får också chansen efter att ha börjat på bänken senast.

Mikael Svensson, assisterande tränare i IFK Malmö: Det ska bli roligt att se vad det är för ett lag som IFK Värnamo kommer med. Vi ska som bekant möta de lite längre fram i serien och det är alltid spännande med nytt motstånd.

Vår försäsong har varit lång och vi tycker att vi redan är i ganska bra form. Nu gäller det att behålla det goda och spetsa till det fram till seriestarten om tre veckor. Det är härligt att se att killarna ser fram emot varje träning och match.