Rejäl revansch för P90-2

IFK Malmös P90 kom rejält taggade till söndagens andra match mot Eskilsminne IF. Någon ny förlust skulle det definitivt inte bli. Med förstauppställningen på plan kunde också "di gule" spela ut och vinna med hela 19-1.

Josip Lukic, tränare för IFK Malmös P90:

Det var inte mycket till motstånd. Vi spelade rätt okej, skapade många målchanser och gjorde också mål på de flesta. Spelmässigt kan vi dock betydligt bättre, men det var segern och många mål som vi ville ha med oss från den här matchen.

Demokrat Maxhuni var het och även om han inte gjorde mer än ett mål var han en av de bästa på planen. Åtta målpass säger väl egentligen det mesta. Minst lika bra var Kristoffer Bertolino, Mattias Folkeson och Roland Levay.

IFK Malmö 2 – Eskilsminne IF 2 19-1 (9-0)

Arena: Malmö Stadion, plan 4
Domare: Volkan Fidan, Malmö
Mål: 1-0 Mattias Folkeson, 2-0 Senad Habibovic, 3-0 Mattias Folkeson, 4-0 Eleftherios Bolis, 5-0 Alden Smajlovic, 6-0 Eleftherios Bolis, 7-0 Vladan Jelic, 8-0 Senad Habibovic, 9-0 Senad Habibovic, 10-0 Mattias Folkeson, 11-0 Kristoffer Bertolino, 12-0 Rebar Ali, 13-0 Hicham Ali, 14-0 Valon Makolli, 15-0 Eleftherios Bolis, 16-0 Demokrat Maxhuni, 17-0 Omar Aouida, 18-0 Maher Touhami, 19-0 Eleftherios Bolis
Varningar:

IFK MALMÖ 2 (4-4-2)

Ali Alkefagy

Roland Levay
Vladan Jelic
Valon Makolli
Mirko Lukic

Maher Touhami
Kristoffer Bertolino
Mattias Folkeson
Omar Aouida

Senad Habibovic
Demokrat Maxhuni

Avbytare

Alden Smajlovic
Eleftherios Bolis
Hicham Ali
Mustafa Karim
Mustak Awad
Rebar Ali
Tobias Rosenlind
Mohammed Khaled (målvakt)